דף הבית
פרוביוטיקה
 פרוביוטיקה
 שאלות נפוצות
ויטה ביוסה הפרוביוטיקה שלנו
 ויטה ביוסה - מה זה?
 המלצות שימוש בויטה ביוסה
 חליטת צמחי מרפא בויטה ביוסה
 תעודת כשרות
 ביוסה בעולם
 ויטה ביוסה- הוראות אחסנה
מאמרים
 עולם הפרוביוטיקה
 מאמרים מדעיים מתורגמים
 בריאות מאת ריבי וקשל רוזנברג
תגובת לקוחות
קניה באתר
 רכישה אונליין
 היכן ניתן לרכוש?
צור קשר
דף הבית
המלצות שימוש בויטה ביוסה

דלקות חניכיים

דלקות חניכיים

דלקות חניכיים

דלקת חניכיים

בחלל הפה יש את רקמת החניכיים ואת השיניים היושבות בתוכן. רקמת החניכיים היא רקמת גוף רגישה לחיידקים, לכן היא הראשונה להיפגע מדלקות. הגורם להיווצרות דלקת בחניכיים היא הימצאות חיידקים פתוגניים בחלל הפה. חיידקים אלה מתיישבים בשכבת החיידקים הנוצרת בקביעות מסביב לשיניים (רובד פלאק דנטלי).

 

דלקת חניכיים - האם לבקר אצל רופא השיניים?

הביקור אצל רופא השיניים מתקשר בדמיונם של אנשים רבים כטיפול הכרוך בסבל רב ובהוצאות כלכליות אדירות. הם דוחים את הטיפולים שוב ושוב בתירוצים שונים, עד שאין ביכולתם לסבול עוד את הכאבים ורק אז פונים לעזרה דחופה אצל רופא השיניים. כדי למזער את הנזקים בשיניים ובחניכיים, מומלץ לבקר אצל רופא השיניים פעמיים בשנה, כדי שיבדוק ביסודיות את השיניים והחניכיים. הוא ייתן טיפול מידי לכל בעיה, מיד בתחילתה. כאשר מטפלים בשיניים בקביעות, לא נגרם נזק מצטבר וגם ההוצאה הכלכלית אינה גבוהה. בדרך כלל הרופא לא גובה מחיר על הבדיקה השנתית אלא על הטיפולים בלבד.

 

דלקת חניכיים - טיפול משלים בפרוביוטיקה

אין לראות בטיפול בשיניים ובחניכיים בעזרת פרוביוטיקה תחליף לצחצוח שיניים! יש להקפיד על צחצוח שיניים קבוע מדי בוקר וערב אחרי הארוחות. מומלץ לקחת למקום העבודה מברשת שיניים, משחת שיניים ובקבוק פרוביוטיקה ולהניחם במגירה. לאחר ארוחת הצהריים רצוי לצחצח את השיניים ולהוסיף פרוביוטיקה לצחצוח. ( גם אם אנשים אינם מצחצחים 3 פעמים ורק רוצים למנוע ריח רע , ניתן לבצע את השטיפה גם לא לאחר צחצוח ) כן, גם המנהלים ובמיוחד המנכ"לים שלכם מקפידים על כך, כדי שלא להופיע בציבור כשפיסת ירק תקועה בין שיניהם או שחלילה פיהם מדיף ריח רע. בנוסף לצחצוח השיניים הקבוע, הטיפול בפרוביוטיקה מסייע מאד בשמירה על השיניים והחניכיים. צחצוח שיניים בפרוביוטיקה ולאחריו גרגור הנוזל מעשיר את כמות החיידקים הפרוביוטיים שבפה ומפחית את מספר החיידקים המזיקים. הפרוביוטיקה מונעת ריח רע ומפחיתה את דלקות החניכיים.

 

דלקת חניכיים - טיפול בפרוביוטיקה ויטה ביוסה

לשיפור מצב השיניים ולמניעת דלקות חניכיים יש לצחצח את השיניים ולשטוף היטב את שאריות המשחה. לאחר מכן יש לשטוף את הפה בפרוביוטיקה ויטה ביוסה, מינימום פעמיים ביום. הכמות הנדרשת לכל צחצוח היא 10 מ"ל  (פקק 1) ויטה ביוסה. לאחר הצחצוח יש לגרגר את הנוזל בכל חלל הפה מספר פעמים (כדי להגביר את חדירת הויטה ביוסה לכל מקום בפה)  ולבלוע את הנוזל ובכך לנצל עד תום את המוצר. המלצה של לקוחה

 

איך פרוביוטיקה עוזרת לדלקות חניכיים?

כאשר אנו מצחצחים שיניים במשחת שיניים רגילה, המשחה מחמצנת והורגת את מרבית המקרופלורה בפה ללא שום הבחנה בין כל אוכלוסיית החיידקים הנמצאים בפה. החיידקים הראשונים שיחזרו לפה הם אלו שיתפתחו במהרה ללא הפרעה, אשר מגיעים לרוב ממזון שאנו צורכים ומהסביבה. שטיפת הפה באופן קבוע בחיידקים פרוביוטים מאפשרת התיישבות של אוכלוסיית חיידקים טובים ובלתי מזיקים בתוך הפה ומונעת את התיישבותם של אוכלוסיית חיידקים מזיקות.  פרוביוטיקה יכולה לסייע במניעה של ריח רע מהפה הנובע מהימצאות של חיידקים. לרובנו יש כשש מאות סוגים של חיידקים בפה אשר יוצרים ריח רע בעקבות הפירוק של החלבונים הקיימים בפה לחומצות אמינו נפרדות. חומצות האמינו עוברות עוד תהליך פירוק אשר לבסוף יוצר גזים מצחינים שיוצרים את הריחות הרעים מהפה. שטיפה בפרוביוטיקה מונעת מחיידקים פתוגניים להתקיים בריכוזים מזיקים ומאפשרת לגוף לרפא את עצמו במהירות.

 

לרכישת ויטה ביוסה

 

אופן השימוש בוויטה ביוסה כמתואר הינו מידע מקצועי ואינו משמש התוויה רפואית, דיאגנוזה או יעוץ תרפויטי. אין לקבל את הנחיות השימוש הנ"ל כתחליף לטיפול מקצועי ואין להפסיק לקחת תרופות לפי מרשם הרופא המטפל ו/או לפי הידע הרפואי המקובל. יתר על כן, רצוי שקורא הכתבה הזאת יודיע לרופא המטפל על המידע שבכתבה זו. כאשר הקורא משתמש באחת ההנחיות לשימוש בוויטה ביוסה הוא פועל לפי רצונו האישי ולוקח על עצמו את האחריות. על אנשים הנוטלים תרופות מרשם או כל חומר אחר המכיל חיידקים, בעלי רגישות ידוע לצמחים, נשים בהריון ותינוקות, יש להיוועץ עם רופא.

דף הביתהדפסהמפת האתרמדיניות שמירה על פרטיות